MediaTip

specialized content creation...   emailcontact
button
email Media-tip

MediaTip

specialized content creation..

mediatip.nl is under construction,
come back soon

 

 

Een belangrijke vraag aan gevaccineerde mensen: daalt je FE - ijzer niveau toevallig?

Het bloed wordt van ijzer beroofd door de zogenaamde vaccins

Onder een microscoop is te zien dat de bloedcellen zijn veranderd en niet meer zo donker zijn, en hoe meer de schade vordert, des te meer de cellen lijken te zijn veranderd van hun oorspronkelijke vorm. De bloedcellen veranderen van rond naar hoekig en puntig. Ze zijn niet voor niets rond. Een manier waarop stolling wordt geactiveerd, is door rode bloedcellen in contact te laten komen met oneffen oppervlakken (zoals wat een verwonding veroorzaakt wanneer het een bloedvat scheurt), hoe gaan de gekartelde bloedcellen met elkaar om?

Schokkende analyse van levend bloed na vaccinatie KIJK:
Van sociale media 5-23-21

Dit werd gepost op een sociale mediasite. We verwachten dat er meer Dark Field Microscope-afbeeldingen zullen worden geplaatst die de CATASTROFISCHE veranderingen in het bloed van mensen die de injectie hebben genomen... Hier is de tekst die bij deze afbeelding is geplaatst:

"Ik heb een vriendin die voedingsmicroscopist is. Ze is een expert in haar vakgebied en heeft me enorm geholpen. Ze heeft veel klanten die de zogenaamde vax hebben genomen en hen hebben gevraagd om gratis bloedonderzoek te laten doen. horror, dit is wat ze zag. De bovenste afbeelding is van volledig gezond bloed en bloedcellen vóór de 'vax'-injectie. De bloedcellen zijn de komende dagen drastisch veranderd. De derde foto (midden onder) toont talloze, vreemde nanodeeltjes (witte stippen) die kort na de injectie in je bloed verschijnen. Je lichaam kan hier NOOIT van ontgiften en uiteindelijk zullen die nanodeeltjes elke cel in je lichaam binnendringen. "

het-ijzer-FE-niveau-van-gevaccineerde-mensen_bloed-001

het-ijzer-FE-niveau-van-gevaccineerde-mensen_bloed-002

het-ijzer-FE-niveau-van-gevaccineerde-mensen_bloed-003


het-ijzer-FE-niveau-van-gevaccineerde-mensen_bloed-004

Let op de laatste foto net hierboven, de vierde afbeelding, laat zien dat de bloedcellen van deze persoon niet langer glad en symmetrisch zijn. Ze zijn nu bedekt met knobbels en uitsteeksels.
Is dit een gevolg van vaccinatie, een opzettelijke actie tegen menselijk bloed?

Zeer veel mensen blijken magnetisch te zijn na vaccinatie. Honderden filmpjes duiken op. Op alle video- en social media sites. Niet uitsluitend vele gevaccineerde mensen, maar ook mensen die samenleven met gevaccineerde maar zelf niet gevaccineerd zijn, blijken magnetisch te worden.
Zoals Dr. Sherri Tenpenny, Dr. Luc Montagnier, Dr. Carrie Madej, en zelfs Dolores Cahill PhD en vele andere artsen zeggen, zullen de injecties voor een percentage van de mensen dodelijk zijn, in een onomkeerbaar proces.

---------------------------

 

 

Profylactisch Vitaminen Protocol + Zink
ter behandeling van Covid, Corona of Influenza (griep)

 

Als je voor doperwtjes kiest, sluit je automatisch snijbonen uit..

 

 

 

 

 

 

 
Door de klinische ervaring die wij de afgelopen 10 maanden opgedaan hebben, weten wij in ieder geval dat er nagenoeg nooit meer iemand hoeft te overlijden aan griep of covid.
 
 

Living-Through-Corona

Living-Through-Corona black version

 

watermelon-is-an-apple-

 

 

 

 

 
©2021 mediatip.nl